Materiaalupdate: Shure AD4D + Beta58

Niet nieuw in ons assortiment, maar wel een hele fijne uitbreiding! We hebben onlangs twee nieuwe AD4D 2-channel ontvangers met (in totaal) 4 handheld AD2 Beta58 microfoons in ontvangst mogen nemen.

Materiaalupdate: zwarte truss

Door de verhoogde vraag naar zwarte truss werd het tijd om actie te ondernemen. Recentelijk hebben wij flink uitgebreid op zwarte truss. Al onze driehoektruss (X30D) inclusief alle benodigde hoeken, attachments, boxcorners, cirkels etc. hebben we zwart laten coaten. Ook een gedeelte van onze vierkante (H30V) truss heeft deze mooie behandeling mogen krijgen. We hebben […]

Materiaalupdate: Chauvet Color Strike M

Nieuw in ons assortiment: de Chauvet Color Strike M, met IP65 classificatie, is high output gemotoriseerde strobe/wash. Samen met een aantal andere functionaliteiten, heeft deze armatuur pixel-mappable zones: 14 in de RGB vlakken en maarliefst 28 in de tubes. Alle LEDs zijn 16-bit dimbaar en stuurbaar via DMX, Art-net, en sACN control.

Transportupdate: nieuwe trailers

Stagelight heeft het genoegen onze gloednieuwe trailers aan jullie te presenteren! Speciaal ontworpen om onze materialen te vervoeren naar festivals, concerten en zakelijke evenementen.Met een stoere zwarte bedrukking zijn deze trailers niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher! Ze zijn klaar om elk avontuur aan te gaan en onze apparatuur te beschermen.