Verhuur

Van losse materiaalverhuur tot het compleet verzorgen van licht- en/of geluidstechnische producties; in alle voorkomende varianten, op alle denkbare gelegenheden. Dat is Stagelight Verhuur.


Compleet verzorgde producties
U organiseert een bedrijfsevenement, productpresentatie, concert, muziek- of theaterfestival? Wij zijn de betrouwbare partner die u alle zorgen uit handen neemt aangaande de licht- en/of geluidstechniek. Indien gewenst maken wij een compleet creatief plan en inventariseren wij de eisen van eventuele artiesten en bijzonderheden van de locatie. Vervolgens ontvangt u van ons een duidelijke offerte waarin de te gebruiken materialen en benodigde technici zijn gespecificeerd. In de uitvoering van uw evenement zal ons team van technici, gecoördineerd door onze projectleider, zorgdragen voor een perfecte product. Onze ambitie is nooit minder dan een 100% tevreden opdrachtgever!

Losse materiaalverhuur
U wilt alleen licht- of geluidsapparatuur huren? U draagt zelf zorg voor bediening en haalt het af bij ons magazijn, of u laat ons het transport verzorgen naar het door u opgegeven adres. Ook dan zijn wij graag uw betrouwbare leverancier van A-klasse apparatuur.

 

Back to top