Vacatures

Een bedrijf is zo goed als de mensen die er werken. Klinkt wellicht wat clichématig maar dit is voor ons nog steeds een grondbeginsel. Daarom is het welzijn van onze medewerkers in hoge mate bepalend voor de koers van ons bedrijf. Het is eigenlijk heel simpel: mensen die lekker werken in een collegiale sfeer en zich gewaardeerd voelen presteren maximaal en zijn bereid net wat verder te gaan. Enthousiasme, toewijding en kwaliteit staan bij onze medewerkers hoog in het vaandel. Zij vormen mede de kwalitatieve pijlers van ons bedrijf: betrouwbaarheid, klantgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit.

Dit wil niet zeggen dat wij niets verwachten van onze medewerkers, integendeel. Ons gevoel van enthousiasme en collegialiteit is gebaseerd op loyaliteit en hard werken. Begrippen als “op elkaar kunnen bouwen” en “voor elkaar door het vuur willen gaan” zijn hierbij erg belangrijk. 


Ben jij op zoek naar een leuke baan in de evenementen techniek? Lees dan vooral verder!


Financieel administratief medewerker/receptioniste (24-28 uur)

Startdatum: per direct

Solliciteren kan tot en met 29 mei.


Als financieel administratief medewerker/receptioniste ondersteun je de financiële administratieve processen bij Stagelight. Je zorgt voor een tijdige en nauwkeurige facturatie van onze diensten/projecten aan klanten en beheert de debiteurenadministratie om ervoor te zorgen dat openstaande facturen tijdig worden betaald. Het verwerken van inkomende facturen en het controleren op de juistheid ervan zit ook in je takenpakket. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf, zoals Support en Sales. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken, het beheren van de financiële mailbox en het verzorgen van in- en uitgaande poststukken. Je zorgt ervoor dat ons kantoor altijd representatief en gastvrij is, zowel voor onze medewerkers als voor onze gasten. Je ontvangt bezoekers met een glimlach en voorziet hen van een warm welkom met een heerlijke bak koffie of thee. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor deze veelzijdige uitdaging?


Wat vragen we van jou:

– Uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

– Goede beheersing van de Nederlandse taal.

– Nauwkeurig en kritisch werken.

– Flexibel, stressbestendig en in staat om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren.

– Het vermogen om prioriteiten te stellen en efficiënt te werken.

– Representatief voorkomen en klantvriendelijke houding.


Wat bieden wij jou:

– Tijdelijke overeenkomst voor 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband

– Een marktconform salaris

– 24 vakantiedagen per jaar

– Aantrekkelijke pensioenregeling

– Fietslease

– Gezellige werksfeer en een werkplek waar ruimte is voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen


Bij interesse , mail naar ikwilwerken@stagelight.nl, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Logistiek Medewerker (fulltime 40u p/wk)

Startdatum: per direct

Werk- en denkniveau: MBO


Wat we zoeken:
Voor de functie van logistiek medewerker zoeken we iemand die graag zijn handen uit zijn mouwen steekt en zich flexibel opstelt. Ervaring is niet vereist, met een goede dosis motivatie en inzet kom je een heel eind!


Wat zijn de werkzaamheden:
In de functie van logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het vervullen van magazijn werkzaamheden en hand- en spandiensten op de afdeling logistiek.

Dit houdt in dat je bezig bent met laden/lossen van vrachtwagens, het zelfstandig verzamelen van materialen volgens de pakbon, het controleren van materiaal dat retour komt en je voert routinematig onderhoudswerkzaamheden uit aan de apparatuur. Daarnaast stel je onderhouds-ideeën en wensen voor aan de manager logistiek & magazijn.

Tot slot is het fijn als je ervaring hebt met het rijden van een heftruck of bereid bent om het certificaat te halen.


Wat bieden wij jou:

– Een verantwoordelijke baan in een sector die alsmaar in beweging is

– 40 uur per week, 32 uur is bespreekbaar

– Een jaarcontract, waarbij met goed functioneren er de mogelijkheid is tot een vast dienstverband;

– Salaris marktconform

– 24 vakantiedagen per jaar

– Volop doorgroeimogelijkheden

– Gezellige collega’s met leuke uitjes

– Collectieve pensioenregeling


Bij interesse, mail naar ikwilwerken@stagelight.nl, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Technicus specialist AV (fulltime 40u p/wk)

Startdatum: per direct

Dienstverband: 40 uur

Werk- en denkniveau: MBO


Wat we zoeken:
Als technicus specialist AV is het belangrijk dat je bezit over technische kennis gecombineerd met een commerciële achtergrond. Deze heb je bijvoorbeeld opgedaan door eerder gewerkt te hebben in de audiovisuele branche in een sales rol. Je bent bekend met de materialen, weet welke obstakels je tegen kan komen en hoe je deze oplost.


Wat zijn de werkzaamheden:
Deze functie is bij een vaste locatie waar Stagelight de technisch leverancier is. Jij bent hier het aanspreekpunt voor zowel de klanten op locatie, als voor de medewerkers van de locatie zelf. Je ontzorgt de klanten met de technische invulling van het evenement en voert deze ook zelfstandig uit. Door je ervaring signaleer je op tijd afwijkingen, en stel je passende oplossingen voor zodat elke productie vlekkeloos verloopt.

Het grote voordeel van deze baan is dat je enerzijds werkzaam bent in de bruisende evenementenbranche en anderzijds toch veel structuur & vastigheid hebt in je rooster. Als hoofdverantwoordelijke ben je voornamelijk actief op deze locatie en kan je bij momenten worden ingezet op een ander project. Verder liggen de piekperiodes buiten de schoolvakanties en is er doorgaans geen nachtwerk.


Wat bieden wij jou:

– Een afwisselende baan in een sector die alsmaar in beweging is

– Een jaarcontract, waarbij met goed functioneren er de mogelijkheid is tot een vast dienstverband

– Een goed marktconform salaris

– 24 vakantiedagen per jaar

– Gezellige collega’s in een enthousiast team binnen een informele werksfeer

– Collectieve pensioenregeling

– Telefoon van de zaak


Bij interesse, mail naar ikwilwerken@stagelight.nl, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Senior Accountmanager (fulltime 40u p/wk)

Startdatum: per direct

Werk- en denkniveau: HBO+


Wat we zoeken:
Als senior accountmanager zoeken we iemand die weet wat er nodig is om van elke kans een order te maken. Zaken zoals doelgericht en commercieel handelen, het grotere plaatje zien en kritisch denken, zijn voor jou niet onbekend!


Wat zijn de werkzaamheden:
Als senior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het binnen halen van opdrachten en het onderhouden & creëren van (nieuwe) relaties met opdrachtgevers. Je doet marktonderzoek, signaleert kansen en weet hoe je die kansen om moet zetten tot orders.

Door middel van jouw kennis en ervaring weet je de vraag van de klant te vertalen naar een offerte die de juiste prijs bevat. Zelfstandig bepaal je namelijk de prijsstelling en maak je een voor- en nacalculatie.

Je bewaakt hierbij de winstmarge gedurende het gehele project en dit doe je bij alle accounts in je portefeuille. Verder ondersteun je ook het productieteam met de offerteverwerking, de werkvoorbereiding en draag je zorg voor de juiste aftersales en facturatie.


Daarnaast heb je een adviserende rol op een goede organisatie en taakverdeling binnen de afdeling en neem je bij afwezigheid van de commercieel manager als senior accountmanager de leidinggevende taken van de afdeling waar. Je rapporteert direct aan de commercieel manager.


Wat bieden wij jou:

– Een uitdagende baan in een sector die alsmaar in beweging is

– Een jaarcontract, waarbij met goed functioneren er de mogelijkheid is tot een vast dienstverband

– Salaris marktconform

– 24 vakantiedagen per jaar

– Gezellige collega’s met leuke borrels!

– Collectieve pensioenregeling

– Telefoon van de zaak

– Laptop van de zaak

– Auto van de zaak


Bij interesse, mail naar ikwilwerken@stagelight.nl, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Projectleider (fulltime 40u p/wk)

Startdatum: per direct

Werk- en denkniveau: MBO+


Wat we zoeken:
Voor de functie projectleider zoeken we iemand die beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, ervaring heeft met leidinggeven en stressbestendig te werk gaat. Hij/zij bezit goede technische en vakinhoudelijke kennis en weet wat er nodig is om een project tot een succes te maken.

Een aantal jaar ervaring (in de branche) is gewenst.


Wat zijn de werkzaamheden:
In de functie projectleider ben je verantwoordelijk voor de technische aspecten en organisatie van een productie. Dit houdt in dat je zorgt voor een goede organisatie, taakverdeling, het beheer, en het functioneren en inhuren van materiaal van de technische producties op alle niveaus.

Je organiseert de werkzaamheden, stelt werkplannen op en werkt mee aan de realisatie.

Verder beschik je over een goede vakinhoudelijke uitvoering van de werkzaamheden en bewaak je de voortgang van het project. Tijdens de uitvoering van alle werkzaamheden van de afdeling producties ben je verantwoordelijk voor de naleving van de Arbowet en regelgeving. Je wilt niet dat er iets misgaat!

Daarnaast ben je bekend met het bewaken en beheren van projectbudgetten en stel je investeringswensen voor aan de senior projectleider en rapporteer je aan de manager projectrealisatie.


Wat bieden wij jou:

– Een verantwoordelijke baan in een sector die alsmaar in beweging is

– Een jaarcontract, waarbij met goed functioneren er de mogelijkheid is tot een vast dienstverband

– Salaris marktconform

– 24 vakantiedagen

– Gezellige collega’s met leuke borrels

– Collectieve pensioenregeling

– Telefoon van de zaak

– Laptop van de zaak

– Auto van de zaak is bespreekbaa.


Bij interesse, mail naar ikwilwerken@stagelight.nl, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.