Drive-Thru Sinterklaas Experience

In deze moeilijke coronatijden wilde De Staffing Groep haar personeel een energie boost bezorgen, geheel Corona proof. Wat resulteerde in een last minute drive-thru Sinterklaas Experience in de WerkspoorKathedraal in Utrecht. De sfeervolle locatie was gedecoreerd met impact: grote cadeaus, een grote teddybeer, grote paarden. De gasten reden in hun auto met hun gezin door een LED-Tunnel met LED-strips en laaghangend rook als verrassingselement bij binnenkomst. Vervolgens werden de gasten ontvangen door entertainment pieten op rolschaatsen, op stelten, accrobaten pieten op opzwepende muziek. Een spectaculaire openingsact door 9 pieten. Sinterklaas die voor iedereen een goed woordje had en de contact legde met zijn publiek door mensen uit te nodigen om te knipperen met de lichten en te toeteren (hilarisch).

De technische setting was compleet en voorzien van meerdere LED-schermen, special FX en een passend geluidssysteem waardoor ook het spectaculaire optreden van Trijntje in alle auto’s perfect hoorbaar was.

Dank aan Signed by voor het in ons gestelde vertrouwen en natuurlijk aan alle andere partijen voor de prettige samenwerking tijdens deze bijzondere productie.

Back to top