Doen wat we het liefste doen!

Wat was het heerlijk om weer in het veld aan de slag te zijn! En of het nu gaat om een daverende show van Andre Hazes in Mainstage, de openingsvoorstelling van Sven Ratzke in het openluchttheater van Theaterfestival Boulevard, of de optredens van Tino Martin en Woezel & Pip op De Amsterdamse Zomer, het doet goed om weer een vol weekend ons vak uit te oefenen. Alles op gepaste afstand en netjes binnen de RIVM-richtlijnen want dat is inmiddels naadloos verweven in de vertrouwde werkwijzen die u van ons gewend bent.

Met een positieve blik en enthousiasme adviseren en ondersteunen wij onze huidige en nieuwe opdrachtgevers! Benieuwd naar de creatieve mogelijkheden en een technische invulling op veilige afstand?
Bel of mail ons: 073-6406620 – info@stagelight.nl

Back to top