Schilderachtige sferen tijdens Veerhavenconcert 2015!

In opdracht van Framework 2015.

Veerhavenconcert2015(3).jpgAlweer de 13e editie van het Rotterdams Veerhavenconcert waarbij Stagelight als leverancier al een divers aantal jaren is betrokken. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest stond ook dit jaar weer garant voor een briljant concert in de schilderachtigste haven van Rotterdam. Dank aan de organisatie dat Stagelight met haar creativiteit en schijnwerpers ook dit jaar weer het schilderij mocht inkleuren!

 

Heineken Starclub, vol - voller - volst!!!!

In opdracht van Gielissen Exhibitions 2015.

HSC2015.jpgAls sinds de lancering van de Heineken Starclub in 2010 verzorgen wij alle technische voorzieningen! Een full service productie die reeds 10-tallen festivals heeft aangedaan. Van Awakenings, Indian Summer tot aan Amsterdam Open Air. Maar de topper staat natuurlijk op Mysteryland alwaar de club, als de area buiten toereikend is voor  zo'n 5000 bezoekers!

 

Lingehavenconcert, klassiek voor jong en oud!

In opdracht van Soundco 2015.

LHC2015.jpgEen 3-daags klassiek muziekspektakel voor jong en oud. Zo passeerden een educatief jeugdorkest, de Kapel Koninklijke Luchtmacht en diverse amateurorkesten en ensembles het podium! Wederom een mooi klassiek project waaraan Stagelight al jaren meewerkt. Deze editie natuurlijk uitgevoerd met onze nieuwe SSL Live 500 Plus mengtafels.

   

Hoogwegt 50-jarig jubileumfeest in concertgebouw.

In opdracht van Bruggen Verwiel Eventmarketing 2015.

BruggenverwielHoogwegt.jpgWat is het concertgebouw toch een fantastisch mooie locatie. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileumfeest van de Hoogwegt Groep mochten wij alle licht en geluidsvoorziening verzorgen, beginnend met een optreden van het Metropole orkest en eindigend met de Top 2000 band. Naast de techniek in het concertgebouw verzorgden wij ook all licht-, en geluidsvoorzieningen voor het plenaire middagprogramma in de Westergasfabriek. Een geslaagde productie waar we trost op terugkijken!

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

«StartVorige12345678910VolgendeEinde»